Back to all Post

Prezentacija i predavanje „Od ekologije do arheologije – što sve krije podmorje?“ mag. ing. el. Marka Lete (UPA Rostrum, Split)

Muzej triljskog kraja vas poziva na prezentaciju i predavanje koje će povodom Svjetskog dana voda 2020. godine mag. ing. el. Marko Lete, član i tajnik Udruge podvodnih aktivnosti Rostrum iz Splita, održati u Muzeju triljskog kraja u Trilju. Predavanje naziva „Od ekologije do arheologije – što sve krije podmorje?“ će se održati 18. ožujka s početkom u 17. 30 sati, a obuhvatit će proces obuke ronioca, prezentaciju ronilačke opreme, ekologiju, malakologiju te podvodnu arheologiju, točnije rezultate istraživanja koja su rezultirala fascinantnim otkrićima koja s razlogom bude nadu u pozitivne ishode budućih istraživanja u moru i rijekama.

UPA Rostrum osnovana je 2016. godine s idejom podizanja ekološke svijesti, edukacije novih te licenciranih ronioca, očuvanju flore i faune, zaštite i očuvanja kulturno-arheološke baštine, te općenito približavanja podvodnog svijeta široj zajednici. Udruga je provela brojne akcije čišćenja hrvatskog podmorja i kao suorganizator sudjelovala u mnogim drugim ekološkim akcijama. Članovi udruge rado prenose svoje znanje i širu javnost educiraju o hrvatskom podmorju te podvodnim aktivnostima općenito.

Veselimo se Vašem dolasku.

Muzej triljskog kraja © 2021. Sva prava pridržana
Dizajn i razvoj L33T digital agency
Pravila privatnosti